Zona nord del parc nou i d'alta tecnologia, ciutat de Pingxiang, província de Jiangxi, Xina

Tots els pobles
Truca'ns

+ 86 13387997914

Envieu-nos un correu

[protegit per correu electrònic]

ENEN

Aplicació i servei

Inici> Aplicació i servei

Jiangxi Siton exporta un conjunt complet d'equips d'excavació subterrània a Bangla Desh

Temps: 2016-10-17 Hits: 61

Després d'un llarg temps de consideració, comparació, comunicació tecnològica integral, servei, etc., el client de Bangla Desh finalment va decidir comprar 5 jocs de perforadores de rodes de ferrocarril DR1-14, 5 jocs de carregador de fang de rodes de ferrocarril LW-80 i 16 jocs de cotxes llançadora SD-4 de Siton aquest any.

Recentment, els enginyers tècnics del departament d'ultramar de SITON van oferir visites de retorn porta a porta per als clients de Bangla Desh. La secció del túnel és de 2.8 m * 2.8 m i l'ample de la via és de 600 mm. Segons els comentaris de l'enginyer tècnic, es triga 1 minut i 40 segons a perforar un forat de 2.1 m de profunditat i un diàmetre de 43 mm.

Els operadors locals van dir que el conjunt complet d'equips Siton encarna perfectament el servei únic de perforació, càrrega i transport. Tant si es tracta de màquines de perforació, carregadores d'esbossos o cotxes llançadora, és fàcil d'utilitzar, cosa que no només millora molt l'eficiència del treball, sinó que també redueix els costos laborals.

A causa de les condicions de treball úniques, l'equip s'ha de desmuntar i instal·lar al pou subterrani. El Sr. Peng, l'enginyer postvenda de Siton Machinery, va completar meticulosament la instal·lació i la posada en marxa de l'equip. La seva actitud seriosa i responsable assegura la realització de l'obra amb èxit, que ha estat apreciada pels clients, i la marca Siton també ha estat reconeguda per unanimitat pels clients.Anterior: Carregador de fang Siton ZWY180 i polvoritzador de formigó projectat HP3-3015 a Geòrgia

Següent: Equip de perforació DT1-14 i carregador de fang LWLX-150 a Tadjikistan

Categories populars

WhatsApp Directament