Zona nord del parc nou i d'alta tecnologia, ciutat de Pingxiang, província de Jiangxi, Xina

Tots els pobles
Truca'ns

+ 86 13387997914

Envieu-nos un correu

[protegit per correu electrònic]

ENEN

Aplicació i servei

Inici> Aplicació i servei

Equip de perforació DT1-14 i carregador de fang LWLX-150 a Tadjikistan

Temps: 2016-07-13 Hits: 51

El 2015, un lloc de treball del projecte de mineria de metalls a Tadjikistan va comprar una plataforma de perforació de roca hidràulica sobre erugues DT1-14 (Z1) i una carregadora d'esboig LWLX-150 de Siton.

1. Z4
2. LWLX-150

La secció de la mina metàl·lica (mina de plom-zinc) és de 4.5m×4.5m. En aquell moment, tenint en compte la gran secció de la mina industrial del client, Siton va investigar una solució personalitzada per al client per millorar l'eficiència de conducció del carretó i reduir el cost d'ús, la pluma del jumbo de perforació de roca d'oruga s'estén especialment , que augmenta molt el rang de perforació de roca.

3.

Segons l'enginyer de servei enviat per Siton al Tadjikistan, la construcció de treball disparava 2 fileres de canons cada dia, 2 torns al seu torn, perforació de roca amb una canonada de 3 metres i la profunditat de perforació és de 2.7 m. Equipat amb diàmetres de forats de 42 mm i 76 mm, 4 peces de forats de centrat de 76 mm, 42-43 peces de forats de 42 mm (estoig dur).

I amb l'ús de la màquina carregadora de fang Siton, l'eficiència del treball és més alta, després de la mesura real i la retroalimentació dels clients i del nostre personal de servei, el metratge mensual arriba a més de 150 metres.

4
5

Aquest client és un client habitual de Siton i està bastant satisfet amb l'excel·lent rendiment de treball de la plataforma de perforació. Al mateix temps, el client també va dir: "A la nostra obra, l'operador format per Siton Machinery és responsable dels treballs d'excavació de la màquina. A partir de la seva capacitat d'operació competent i el treball de manteniment regular de l'equip, es pot veure que Siton és una empresa amb maquinari i programari. Gran empresa!"

6

Anterior: Jiangxi Siton exporta un conjunt complet d'equips d'excavació subterrània a Bangla Desh

Següent: cap

Categories populars

WhatsApp Directament